top of page

Gevoelsverkenner

De Gevoelsverkenner is ontwikkeld door Greetje Welten, vanuit de wens dat kinderen en jongeren zich bewust worden van hun gevoelens en de wijze waarop zij met hun gevoelens omgaan. Een aanvulling vanuit mijzelf: De Gevoelsverkenner is geschikt voor jong en oud! Het biedt inzichten. Het heeft veelzijdige tools om je gevoelswereld op beeldende en praktische wijze te kunnen onderzoeken en er meer over te ontdekken.

 

De 8 verkennertjes zijn helpend en verhelderend om met je in gesprek te gaan over je gevoelens en deze ook te uiten. Door middel van alle hulpmiddelen kom je snel tot een mooie en zinnige dialoog, kijken we samen waar iemand zich bevindt in zijn/ haar proces en welke nieuwe perspectieven er zijn. Gevoelsverkenner is ook heel mooi te combineren met allerlei andere coachende tools. 

Als licentietrainer van de allereerste lichting en fan vanaf het eerste uur geef ik trainingen en workshops aan professionals, maar ook aan ouders en andere belangstellenden. In mijn praktijk en op de scholen zet ik Gevoelverkenner bijna dagelijks in. Elke keer ontroerd het me en word ik geraakt door de inzichten die gegeven worden en de prachtige gesprekken die gevoerd worden.​

Ik geef i.s.m. Mandy Braet verschillende Gevoelsverkenner-workshops. Voor meer informatie: klik hier.

bottom of page