top of page

Gevoelsverkenner-workshops

1. Gevoelsverkenner Inspiratie

 

Heb jij de wens om minder te handelen en denken vanuit je hoofd?

Wil jij ervaren en/of laten ervaren om meer te denken en handelen vanuit je gevoel?

Wil jij het avontuur aangaan om met behulp van 8 verkenners jouw gevoelswereld te (her)ontdekken?

Ook nog eens laagdrempelig en overal op elk moment inzetbaar?!

Ben jij op zoek naar passende, direct toepasbare, werkvormen om de GevoelsVerkenner Methodiek optimaal in te zetten?

Ben jij in het bezit van de GevoelsVerkenner® methodiek van Greetje Welten en wil je meer inspiratie, tips, praktische handvatten, gemotiveerd worden en een optimale inzet?

 

Ik wil mijn ervaring en expertise graag met je delen.

Op professionele, laagdrempelige wijze verheldering, verdieping, handvatten en creatieve inzichten bieden, maar vooral ook laten ervaren. Helpend zijn, gevoel bekrachtigen, laten voelen in het moment, en overzicht bieden.

Specifieke werkvormen voor inzet van de GevoelsVerkenner Methodiek zijn de perfecte tool voor zelfreflectie en empathie.

 

Wat kun je verwachten?


Een dag boordevol speelse interactie, ervaren, verbinding en specifieke werkvormen.

Kortom een onderdompeling in de methodiek, toegespitst op jouw dagelijkse praktijk.

Deze dag is geheel verzorgd, inclusief luxe werkmap, lekkers, drankjes, uitgebreide lunch en een certificaat van deelname, leuke extra’s en een blijvende tastbare herinnering.

2. GevoelsVerkenner i.c.m. Schatgravers en Kompasvinder

 

Inspiratie en werkvormen die zowel privé als in je consulten, je klas of in je werkomgeving inzetbaar zijn.

 

Een hele dag de kracht van De GevoelsVerkenner methodiek in combinatie met de spellen Schatgravers & Kompasvinder ervaren. Spellen die verbinden, inspireren en raken.

 

Als licentietrainer ben ik zeer bedreven en vindingrijk bij het inzetten van het Schatgraversspel in het dagelijkse leven, in mijn praktijk en op scholen.

Liggen deze spellen al enige tijd in je kast? Ben je (nog) niet bekend met de vele spelmogelijkheden? De schatgravers en expeditie kaarten zijn op talloze manieren inzetbaar voor het bieden van inzichten en verbinding. En absoluut een verrijking bij het inzetten in je dagelijkse leven, je praktijk, school of klas.


Kompasvinder is de reflectietool om in verschillende situaties steeds weer jouw koers te vinden.
Wil jij deze spellen optimaal inzetten in verbinding met de GevoelsVerkenner methodiek?

Voor jezelf, voor in je praktijk, school of klas, je vrienden, familie, collega’s, ieder op eigen unieke wijze, richting te bepalen bijvoorbeeld bij levensvragen, kleine werk gerelateerde vragen, over vriendschappen, opvoeden relaties, teamspirit, enz., en dit concreet handen en voeten te geven. Dit alles zo luchtig en diepgaand zoals zelf wilt.

 

Deze dag is geheel verzorgd!
Inclusief luxe werkmap boordevol werkvormen, Lekkers, drankjes, uitgebreide lunch en een blijvende tastbare herinnering.

3. Gevoelsverkenner expeditie

Ben jij toe aan een momentje voor jezelf? Heb jij behoefte aan een momentje ontspanning, waarbij je ook nog eens prachtige werkvormen mag ervaren voor inzet in je praktijk, team of klas? Heb jij behoefte aan extra werkvormen voor inzet op een buiten locatie?

Dan heb ik iets leuks voor jou!


Samen met licentietrainer Mandy Braet organiseer ik een unieke “GevoelsVerkennerInspiratiedag ON TOUR.”


Op een prachtige plek, ergens in Nederland, gaan wij een workshop verzorgen.
Een dag boordevol inspiratie en werkvormen afgestemd op jouw behoefte, middenin de natuur. Samen met de Verkenners van de methodiek op ontdekking naar werkvormen en inspiratie voor het inzetten van de methodiek op o.a. buitenlocaties.
Ben jij in het bezit van de GevoelsVerkenner® methodiek van Greetje Welten en wil je meer inspiratie, tips, praktische handvatten, gemotiveerd worden en een optimale inzet? Ik wil mijn ervaring en expertise graag met je delen.

Staan jouw wandelschoenen al klaar? Heb jij zin in avontuur? Trek dan makkelijke en comfortabele kleding aan, en niet te vergeten interesse in de methodiek mee, dan kan jouw GevoelsVerkennerAvontuur van start.


Wij nemen je graag mee op dit avontuur.

Deze dag is inclusief jouw eigen luxe map met werkvormen, een certificaat van deelname, een blijvende tastbare herinnering en mega inspiratie voor inzet in jouw dagelijks leven, jouw praktijk of klas.
Uiteraard worden lekkers, drankjes en een overheerlijke lunch verzorgd.

Heb jij de wens om minder te (laten) handelen en denken vanuit je hoofd?
Wil jij ervaren en/of laten ervaren om meer te denken en handelen vanuit je gevoel?
Wil jij het avontuur aangaan om met behulp van 8 verkenners de gevoelswereld te (her)ontdekken?
 

4. Gevoelsverkenner in het onderwijs

Ben jij op zoek naar passende, direct toepasbare, werkvormen om de GevoelsVerkenner Methodiek optimaal in te zetten op jouw school of in je klas?

 

Op professionele, laagdrempelige wijze verheldering, verdieping, handvatten en creatieve inzichten bieden, maar vooral ook laten ervaren. Helpend zijn, gevoel bekrachtigen, laten voelen in het moment en overzicht bieden.


Specifieke werkvormen voor inzet van de GevoelsVerkenner Methodiek zijn de perfecte tool voor zelfreflectie, empathie en zeker ook voor de bevordering van de groepsdynamiek. Wil je meer inspiratie, tips, praktische handvatten, gemotiveerd worden en een optimale inzet? Ik wil mijn ervaring en expertise graag met je delen.

 

Wat kun je verwachten: Een dag boordevol speelse interactie, ervaren, verbinding en specifieke werkvormen direct inzetbaar in jouw school of klas. Kortom een onderdompeling in de methodiek, toegespitst op jouw schoolsituatie.

Deze dag is geheel verzorgd, inclusief luxe werkmap, lekkers, drankjes, uitgebreide lunch en een certificaat van deelname, leuke extra’s en een blijvende tastbare herinnering.

Prijzen

Al deze workshops worden gegeven door licentietrainers van het eerste uur: Mandy Braet en Renate Meilink

 

Allebei hebben we ruime ervaring met deze methodiek. Het wordt door ons dagelijks ingezet op de scholen en in onze praktijken. Het mooie van deze methodiek is dat je er allerlei andere tools ook bij in kan zetten. Dit maakt alles nog veel krachtiger!

 

In verband met ruimte voor persoonlijke casussen, is het aantal deelnemers beperkt. Wil jij erbij zijn? Meld je NU aan!

 

De dagen zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur. Kosten zijn €195,00 p.p.

 

Desgewenst kunnen we ook trainingen of workshops op maat aanbieden in company. Neem contact met me op voor meer informatie en prijsopgave. Ben je nog niet in bezit van de methodiek, en denk je “dit is waardevol”, dan kun je deze bestellen op www.greetjewelten.com

 

Agenda 2023
 

  • Woensdag 21 juni  GVK in het onderwijs van 10.00 uur tot 16.00 uur in Holten

  • Vrijdag 7 juli  GVK  verbinding tussen hoofd en hart

bottom of page